Oferta speciala
Masina pentru inghetata




Cuve separate pentru pasteurizare si...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata




Cuve separate pentru pasteurizare si...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata




Capacitate cilindru de 3 l
Capacitate...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata




Capacitate cilindrii de 2 l, capacitate...
Masina pentru inghetata

Noutati si evenimente





Gelato Show - "Sapori di stagione 2011"

La "Sapori di stagione 2011" ce s-a desfasurat in showroom-ul din Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 Mai, Coldline şi Giuso au prezentat cateva dintre noutăţile şi tendintele anului 2011 în materie de gelaterie şi deserturi reci tradiţionale italiene şi internaţionale. Prezentarea produselor şi demonstraţiile tehnice au fost susţinute de către Davide Marcantognini, născut în Italia, la Pesaro, absolvent al Institului de Gastronomie Alfredo Panzini. Acesta a urmat cursuri de specializare la Cast Alimenti, Etoile, Şcoala lui Danillo Freguja şi a lucrat împreună cu mari maeştrii precum Achille Zoia, Massari Hyginus, Biasetto, Magni, Mannori. Colaborator şi trainer permanent pentru Jesi Cooperlat (produse lactate), Nestlé (îngheţată şi produse alimentare) şi începând cu anul 2004, pentru Giuso spa. A participat la concursuri de creaţie în gelaterie – patiserie, obtinand premiul doi la concursul tinerilor gelatieri şi patiseri la Sigep 2000, Marele Premiu la Luxemburg în 2005 si premiul întâi la Madrid în 2006. Căpitan al brand-team-ului la Cupa Mondială de patiserie – gelaterie în 2008. Colaborări frecvente cu restaurante, gelaterii şi patiserii din Italia.


Bravo Trittico Club 2011

Coldline si Bravo au facut o demonstratie tehnica de preparare, asmblare si ornare pentru produse de gelaterie, ciocolaterie, patiserie si gastronomie. Bravo Trittico Club a fost un eveniment exclusiv ce s-a adresat profesionistilor din domeniul patiseriei, gelateriei si ciocolateriei, tuturor acelora care doresc sa aiba acces la informatii detaliate in legatura cu oportunitatile de investitii din aceste segmente. A fost o intalnire dedicata schimbului de idei, informatii, elemente economice si strategice esentiale pentru cei care sunt sau doresc sa intre in lumea patiseriei, gelateriei si ciocolateriei. Fiecare eveniment organizat de catre Bravo Trittico Club impreuna cu colaboratorii sai se concentreaza, nu doar pe elaborarea retetelor si a proceselor tehnologice, ci si asupra ideilor si inovatiilor legate de prezentarea si ambalarea produselor.


ROMMEDICA 2011

Coldline a prezentat gama de aparate frigorifice profesionale pentru uz medical si laboratoare. Au fost expuse frigidere si congelatoare Liebherr pentru pastrarea sangelui si a plasmei si de asemenea congelatoarele ultralow temperature cu functionare pana la -86ºC.


EXPOTRANSILVANIA 2011

Coldline a prezentat gama de masinile multifunctionale pentru producerea inghetatei, ciocolatei si a produselor de patiserie fabricate de Bravo - Italia si ingredientele produse de catre firma Giuso - Italia.


INDAGRA 2010

Coldline a prezentat un concept integral si modern de patiserie - ciocolaterie - gelaterie - cofetarie, echipamente si ingrediente pentru industria alimentara. In cadrul manifestatiei au fost facute demonstratii practice de productie, decorare si prezentare.

StateOfTheArt este o marca inregistrata Linegroup
Coldline SRL - Importator exclusiv echipamente frigorifice profesionale Liebherr. Gama de produse comercializate: lazi de congelare, congelatoare, frigidere.
Informatii de contact
  • Email: contact[X]coldline.ro
  • Support: Contactati-ne Online
  • Telefon: 0251 418 026
  • Mobil: 0374 008 888
Masini de inghetata si gelato - Bravo Trittico
Detergenti profesionali,detergenti lichizi, dezinfectanti - Magicpro.ro
Catalog Frigidere vinuri
Catalog Frigidere si Congelatoare Comerciale
Catalog Frigidere si Congelatoare Medicale