CATALOG PRODUSE
Lazi de refrigerare LIEBHERR
Lazi de congelare LIEBHERR
Frigidere vin LIEBHERR
Frigidere bucatarie-bar LIEBHERR
Congelatoare bucatarie-bar LIEBHERR
Frigidere patiserie-panificatie LIEBHERR
Congelatoare patiserie-panificatie LIEBHERR
Frigidere uz medical LIEBHERR
Congelatoare uz medical LIEBHERR
Vitrine frigorifice carne, mezeluri si lactate
Congelatoare temperaturi joase -35 ~ -45 grade
Congelatoare temperaturi joase -60 grade
Congelatoare temperaturi foarte joase -85 grade
Minibaruri cu absorbtie
Mese refrigerante
Vitrine frigorifice cofetarie-patiserie
Congelatoare si frigidere inox
Bufet rece-cald
Echipamente pentru baruri
Vitrine de inghetata
Masini de inghetata
Ingrediente gelaterie-patiserie
Camere frigorifice si tuneluri de congelare
Accesorii si consumabile
CONTACT
Noutati si evenimente
Gelato Show - "Sapori di stagione 2011"
La "Sapori di stagione 2011" ce s-a desfasurat in showroom-ul din Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 Mai, Coldline şi Giuso au prezentat cateva dintre noutăţile şi tendintele anului 2011 în materie de gelaterie şi deserturi reci tradiţionale italiene şi internaţionale. Prezentarea produselor şi demonstraţiile tehnice au fost susţinute de către Davide Marcantognini, născut în Italia, la Pesaro, absolvent al Institului de Gastronomie Alfredo Panzini. Acesta a urmat cursuri de specializare la Cast Alimenti, Etoile, Şcoala lui Danillo Freguja şi a lucrat împreună cu mari maeştrii precum Achille Zoia, Massari Hyginus, Biasetto, Magni, Mannori. Colaborator şi trainer permanent pentru Jesi Cooperlat (produse lactate), Nestlé (îngheţată şi produse alimentare) şi începând cu anul 2004, pentru Giuso spa. A participat la concursuri de creaţie în gelaterie – patiserie, obtinand premiul doi la concursul tinerilor gelatieri şi patiseri la Sigep 2000, Marele Premiu la Luxemburg în 2005 si premiul întâi la Madrid în 2006. Căpitan al brand-team-ului la Cupa Mondială de patiserie – gelaterie în 2008. Colaborări frecvente cu restaurante, gelaterii şi patiserii din Italia.
![]() |
Bravo Trittico Club 2011
Coldline si Bravo au facut o demonstratie tehnica de preparare, asmblare si ornare pentru produse de gelaterie, ciocolaterie, patiserie si gastronomie. Bravo Trittico Club a fost un eveniment exclusiv ce s-a adresat profesionistilor din domeniul patiseriei, gelateriei si ciocolateriei, tuturor acelora care doresc sa aiba acces la informatii detaliate in legatura cu oportunitatile de investitii din aceste segmente. A fost o intalnire dedicata schimbului de idei, informatii, elemente economice si strategice esentiale pentru cei care sunt sau doresc sa intre in lumea patiseriei, gelateriei si ciocolateriei. Fiecare eveniment organizat de catre Bravo Trittico Club impreuna cu colaboratorii sai se concentreaza, nu doar pe elaborarea retetelor si a proceselor tehnologice, ci si asupra ideilor si inovatiilor legate de prezentarea si ambalarea produselor.
![]() |
ROMMEDICA 2011
Coldline a prezentat gama de aparate frigorifice profesionale pentru uz medical si laboratoare. Au fost expuse frigidere si congelatoare Liebherr pentru pastrarea sangelui si a plasmei si de asemenea congelatoarele ultralow temperature cu functionare pana la -86ºC.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
EXPOTRANSILVANIA 2011
Coldline a prezentat gama de masinile multifunctionale pentru producerea inghetatei, ciocolatei si a produselor de patiserie fabricate de Bravo - Italia si ingredientele produse de catre firma Giuso - Italia.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
INDAGRA 2010
Coldline a prezentat un concept integral si modern de patiserie - ciocolaterie - gelaterie - cofetarie, echipamente si ingrediente pentru industria alimentara. In cadrul manifestatiei au fost facute demonstratii practice de productie, decorare si prezentare.
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |