Site-ul se afla in reconstructie. Daca sunteti interesati de unul dintre produsele sau serviciile prezentate pe site, ne puteti contacta la telefon 021 444 0034
Oferta speciala
Lada de congelare
- Lada de congelare cu racire statica.
- volum...
Lada de congelare
Oferta speciala
Masina pentru inghetata
Cuve separate pentru pasteurizare si...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata
Cuve separate pentru pasteurizare si...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata
Capacitate cilindru de 3 l
Capacitate...
Masina pentru inghetata
Oferta speciala
Masina pentru inghetata
Capacitate cilindrii de 2 l, capacitate...
Masina pentru inghetata

Service


Aparatele frigorifice marca Liebherr sunt renumite pentru calitatea lor excelenta, design-ul modern si usurinta in utilizare. Gama de produse profesionale include frigidere, congelatoare, cabinete pentru pastrarea vinurilor. Aparatele frigorifice profesionale marca Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa si in lume. In fiecare zi mai mult de 1.000 de aparate frigorifice sunt livrate dinspre facilitatile de productie Liebherr catre utilizatori.

Serviciul Service

Echipamentele frigorifice marca Liebherr corespund tuturor normelor internationale in vigoare privind electrosecuritatea si, inainte de a fi comercializate, sunt testate pe o durata de timp cuprinsa intre 14 si 40 de ore pe standuri de proba complet automatizate. Gratie calitatii exceptionale a echipamentelor frigorifice domestice marca Liebherr, la acest tip de aparate se acorda o garantie completa pe o perioada de 2 ani. In eventualitatea aparitiei unei probleme in functionarea aparatului, pentru a apela departamentul Service, firma Coldline pune la dispozitia utilizatorilor o line telefonica. Apelurile sunt preluate de un operator care, dupa ce va analiza rapid natura problemei tehnice aparute, va lansa in cel mai scurt timp comanda pentru interventia echipei de service din orasul sau zona respectiva. Linia telefonica este destinata solicitarilor de natura tehnica.

Pentru a apela Departamentul Service va rugam procedati in felul urmator:
  • Formati numarul 0251 418 026 - linie telefonica reteaua Romtelecom
  • Transmiteti informatii despre modelul achizitionat si problemele aparute

In cazul in care din diferite cauze este imposibila apelarea numarului afisat mai sus va rugam sa formati unul din numerele din tabelul de mai jos, in functie de locatia dumneavoastra.

Programul de lucru al Departamentului Service Central este:

Zi Orele
Luni - Vineri 10°° - 18°°
Sambata 10°° - 14°
Duminica Inchis

De asemenea, pentru a transmite informatii despre problemele aparute direct la Departamentul Service Central va stau la dispozitie numerele de telefon: 0374 008 888 sau adresa de e-mail: service[X]coldline.ro

StateOfTheArt este o marca inregistrata Linegroup
Coldline SRL - Importator exclusiv echipamente frigorifice profesionale Liebherr. Gama de produse comercializate: lazi de congelare, congelatoare, frigidere.
Masini de inghetata si gelato - Bravo Trittico
Detergenti profesionali,detergenti lichizi, dezinfectanti - Magicpro.ro
Catalog Frigidere vinuri
Catalog Frigidere si Congelatoare Comerciale
Catalog Frigidere si Congelatoare Medicale